sâmbătă, 23 iulie 2011

Carmen si Andrei, o nunta romantica!

Carmen si Andrei ne sunt prieteni, si nu ne-a fost greu sa punem la cale impreuna o nunta ce s-a dovedit eleganta, romantica si simpla in acelasi timp. Pentru ca de cele mai multe ori simplitatea denota eleganta,
pentru decorul meselor am ales sa decoram intr-un stil vintage, sau mai degraba shabby chic, ceainice si cesti vechi, asezand printre ele fire de iedera. Pentru aceasta a fost nevoie de nu mai putin de 70 de vase, pe care le-am decorat in mai multe etape, alegandu-le dupa tipul de ceramica, marime, stil, culoare.








Decorul meselor invitatilor a fost in acord cromatic cu prezidiul mesei mirilor, din muschi, salal, ruscus, decorat cu lumanari, hortensia, bujori, trandafiri, minitrandafiri, crizanteme, santini.

Carmen a avut un buchet generos, romantic, in tonuri de alb cu cateva pete de culoare, pentru care am folosit bujori, trandafiri albi, mov, roz pal si crem, minitrandafiri roz, frezii albe, si alstroemeria bordo.
Pentru buchetul nasei, (careia cu putin timp in urma ii facusem un buchet de mireasa, si careia ii promit ca in curand o sa scriu o postare si despre nunta lor)  am folosit hortensia mov, trandafiri lila, eustoma mov, frezia alba, crizanteme mov.
 Ne dorim sa va decoram si nunta de argint, si sa va gasim la fel de frumosi si zambitori!

Un comentariu:

  1. Hi my loved one! I want to say that this article is awesome,
    great written and come with approximately all important
    infos. I'd like to peer more posts like this .

    Feel free to visit my web-site: Oakley Sunglasses Cheap

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt binevenite, bunul simt sa-ti fie cartea de vizita.